Gå vidare till innehåll

PÅSKREA | Upp till 50% på utvalda produkter!

  Om oss

  Välkommen till vår lilla vrå av spelandets glädje och familjens sammanhållning! Vi är mer än bara ett företag – vi är en passionerad, familjeägd oas för alla som delar vår kärlek till brädspel, kortspel och familjespel. Här på rabattraketen.se är spelandet inte bara en hobby, det är vår livsstil!

  Historien om oss började med några slantar, en gammal brädspelslåda, och en familj som älskade att umgås och ha roligt tillsammans. Sedan dess har vi växt till att bli ett av de mest älskade resmålen för alla som vill fylla sina dagar med skratt, spänning och strategiskt tänkande.

  Vi förstår att dagens värld ibland kan vara hektisk och full av distraktioner, men vi tror på att det finns något magiskt i att dra sig tillbaka från skärmar och stress, och istället samlas runt ett spelbord. Det är där de bästa minnena skapas och där familjebanden stärks. Därför är vårt uppdrag att göra det enkelt för dig och din familj att hitta de bästa brädspelen, kortspelen och familjespelen som kommer att föra er närmare varandra.

  I vår webshop hittar du ett noga utvalt sortiment av spel som vi själva älskar att spela med våra närmaste. Vi strävar alltid efter att erbjuda de senaste speltrenderna, men vi glömmer aldrig bort de klassiska favoriterna. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare, så har vi något som passar just dig och din familj.

  Så varför inte unna dig och din familj några timmars ren glädje och underhållning? Släpp loss ditt inre barn, utmana dina vänner och skapa minnen som varar livet ut. Välkommen till oss – där lek och kärlek är i centrum, och där vi firar varje spel som ett äventyr värt att minnas. Vi ser fram emot att vara en del av ditt spelande äventyr och att sprida glädje till din familj!

  100% nöjd-kund garanti

  Säker betalning med Klarna

  Gratis frakt vid order över 399kr