Gå vidare till innehåll

PÅSKREA | Upp till 50% på utvalda produkter!

  Återbetalningspolicy

  Vänligen notera: Om möjligt, filma när du öppnar ditt/dina paket. Reklamationer gällande defekter/skador/saknade varor/felaktiga produkter utan bevis kommer inte att prioriteras, eftersom vi alltid kontrollerar produkterna innan de skickas ut.

  Annullering av beställning: Alla beställningar kan annulleras tills de har överlämnats till transportören. När packnings- och fraktprocessen väl har startat kan den inte avbrytas.

  Retur: Vi erbjuder 14 dagars returrätt, vilket innebär att du har 14 dagar på dig att begära retur efter att du mottagit din vara.

  För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd, med etiketter påsatta och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köpbeviset.

  För att starta en retur, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär på vår webbplats. Om din retur accepteras skickar vi dig en returetikett och instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Varor som returneras till oss utan retur instruktioner kommer inte att accepteras.

  Om du har frågor om returen kan du när som helst kontakta oss via vårt kontaktformulär.

  Skador och problem: Kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart via vårt kontaktformulär om varan är defekt, skadad eller om du fått fel vara så att vi kan undersöka och lösa problemet.

  Utbyte: Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill ha är att returnera varan du har och, efter att ha accepterat returen, göra ett separat köp på den nya varan.

  Återbetalningar: Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och granskat din retur och meddelar dig om återbetalningen har godkänts eller inte. Om det godkänns kommer du automatiskt att återbetalas genom din ursprungliga betalningsmetod. Observera att det kan ta 7–14 arbetsdagar för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och utfärda en återbetalning.

  Sena/saknade återbetalningar (om tillämpligt): Alla återbetalningar kommer att krediteras till din ursprungliga betalningsform. Om du har betalat med kredit- eller betalkort kommer återbetalningar att skickas till den kortutfärdande banken inom 7-14 arbetsdagar efter mottagandet av retur- eller annulleringsförfrågan.

  Om du inte har fått någon återbetalning kan du göra följande:

  • Kontrollera ditt bank- eller PayPal-saldo igen (transaktionen kan bli försenad).
  • Kontakta din bank/kreditkortsföret

  100% nöjd-kund garanti

  Säker betalning med Klarna

  Gratis frakt vid order över 399kr