Gå vidare till innehåll

PÅSKREA | Upp till 50% på utvalda produkter!

  Sekretesspolicy

  Inköp av varor Betalning: När du köper varor via vår tjänst, kommer du att bli ombedd att ange information om kreditkort eller annat betalningsmedel. Du bekräftar och garanterar att denna information är sann och att du har rätt att använda betalningsmedlet. Du ansvarar för alla avgifter som är kopplade till inköp av varor via tjänsten.

  Förlust och avbokning: När du beställer varor övergår titeln och risken för förlust till vår transportör vid leverans. Vi förbehåller oss rätten att avbryta alla beställningar av varor av någon anledning.

  Vi skyddar din integritet Vi äger och driver tjänsten och har åtagit oss att skydda din integritet. Vi delar inte kundinformation med tredje part på något sätt. Vi använder informationen du tillhandahåller för att svara på dina önskemål, köpa varor för dig, förbättra våra butiker och kommunicera med dig. Vi kommer alltid att försöka anpassa och förbättra din shoppingupplevelse hos oss.

  Denna sekretesspolicy och våra användarvillkor gäller för din användning av vår webbplats. Policyn förklarar vilken information vi samlar in på webbplatsen, hur vi använder och delar denna information och hur informationen lagras av oss. Genom att använda denna webbplats godkänner du denna policy.

  Vi säkerställer att all information du tillhandahåller oss förblir privat och säker. Du kan kontrollera informationen vi har om dig genom att kontakta oss. Om du hittar felaktigheter kommer vi att radera eller korrigera dem omedelbart.

  Vi samlar in personligt identifierbar information (PII) som du frivilligt tillhandahåller under registrering eller som svar på specifika förfrågningar. Vi använder PII för att förse dig med information om vår tjänst, för att ge dig tjänsten och för att marknadsföra dig på rätt sätt. Vi säljer eller vidarebefordrar inte PII till tredje part utan ditt förhandstillstånd.

  Vi använder cookies för att lagra data på din dator och för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. E-postmeddelanden kan skickas till dig för olika ändamål, till exempel för att informera dig om din kontoinformation, påminna dig om våra tjänster eller skicka erbjudanden.

  Vi lagrar PII säkert i våra system i enlighet med vår interna säkerhetspolicy och lagar. Om det sker en försäljning, sammanslagning eller annan förändring av vår verksamhet, kan vi överföra eller sälja insamlad information till en eller flera relevanta tredje parter

  100% nöjd-kund garanti

  Säker betalning med Klarna

  Gratis frakt vid order över 399kr